Kr. Barona iela 45/47, Rīga | +371 26450336

Hereford čilī zupa

Sastāvdaļas:

  • 1kg liellopa gaļa 90/10
  • 4gb konservēti tomāti 400g
  • 2gb konservētas pupiņas 400g
  • 500ml kaulu buljons
  • 1gb burkāns
  • 2gb paprika
  • 2gb sīpoli
  • 6gb ķiploku daiviņas
  • 4 karotes tomātu pasta
  • 50g čipotle pipari
  • Asā mērce
  • Sāls, cukurs, pipari

Pagatavošana:

  1. Katlā apcep sakapātus sīpolus, sarīvētu burkānu.
  2. Kad sīpoli paliek caurspīdīgi klāt pievieno malto gaļu.
  3. Apcep un pievieno konservētus tomātus, tomātu pastu, smalki sagrieztu papriku.
  4. Apcep visu un tad pievieno pupiņas, buljonu, sāli, piparus un cukuru.
  5. Caur spiedi izspiež ķiploka daiviņas.
  6. Pēc garšas pievieno čipotle piparus un aso mērci.
  7. Vāra aptuveni 20min.

Pasniedz ar grieķu jogurtu, parmezāna sieru un zaļumiem.

Vēlams pasniegt ar grauzdētu maizi vai kukurūzas tortilla čipsiem.

latviešu
latviešu