Kr. Barona iela 45/47, Rīga | +371 26450336

Hereford liellopa gaļas soļanka 🌶

Sastāvdaļas:

  • L/L stilbiņš vai ribas
  • L/L gulaša gaļa
  • L/L Salami desa
  • Kartupeļi
  • Burkāni
  • Sīpoli
  • Konservēti tomāti
  • Tomātu pasta
  • Marinēti gurķi
  • Čipotle pipari vai asā mērce
  • Lauru lapas
  • Sāls
  • Cukurs
  • Pipari


Pasniegšanai:

  • Skābais krējums
  • Kapāti zaļumi
  • Citrona šķēlīte

Pagatavošana:

  1. Katlā apcep stilbiņu, ielej ūdeni, lauru lapas graudu piparus un vāra vismaz 2 h. Nosmeļ putas.
  2. Uz pannas apcep sakapātus sīpolus, liellopa gulaša gaļu un smalki sagrieztu liellopa Salami desu. Visu ber katlā.
  3. Tad apcep sarīvētu burkānu, salmiņos sagrieztus marinētus gurķus un tomātu pastu. Visu ber katlā.
  4. No katla izņem stilbiņu, sīki sagrieztu gaļu lieka atpakaļ katlā.
    Katla sastāvam klāt pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus, konservētus tomātus, čipotle piparus, cukuru, sāli un maltus melnos piparus.
  5. Vāra līdz kartupeļi ir mīksti.
  6. Pasniedz ar skābo krējumu, zaļumiem un citrona šķēlīti
latviešu
latviešu