Kr. Barona iela 45/47, Rīga | +371 26450336

Liellopa kaulu buljons

Sastāvdaļas:

  • Liellopa locītavu kauli
  • Seleriju sakne
  • Burkāni
  • Sīpoli
  • Ķiploks
  • Puravs
  • Baltie šampinjoni

Pagatavošana:

  1. Kaulus kopā ar visiem dārzeņiem saliek uz cepešpannas un apcep 40 minūtes 190°C grādos cepeškrāsnī.
  2. Pārliek visu lielā kaklā kopā ar ūdeni. Vāra vismaz 8h uz nelielas uguns bez vāka.
  3. Atdzesē, izkāš caur sietu un pievieno lauru lapu un graudu piparus.

Svaigā veidā ledusskapī ieteicams glabāt ne ilgāk kā 10 dienas vai saldētavā līdz 2 mēnešiem.

latviešu
latviešu